Nacht van Emmeloord


Nacht van Emmeloord

CVevents kleurt de Deel oranje tijdens Nacht van Emmeloord

Tijdens de Nacht van Emmeloord zorgden zo'n 1300 enthousiaste bezoekers voor een fantastisch feest op de Deel.

Voordat het spektakel om 21:00 uur losbarstte, had een handvol nieuwsgierige toeschouwers zich al voor 't Voorhuys en Eindeloos-restaurant verzameld. Openingsband Fullhouse coverband speelden deze avond een thuiswedstrijd op het stijlvolle oranje podium. Hun aanstekelijk enthousiaste optreden zorgde voor een mooie sfeer en goed gevulde Deel. Toycar Taxi is voor velen in de polder een (nog) onbekende band. Met hun eigen catchy pop- en rock songs wisten zij het publiek direct te verrassen. De enkele covers die zij speelden werden dan ook luidkeels meegezongen. Op 10 juni komen zij terug op Baanbrekend Festival in Marknesse. Ook aan de fans van boerenrock is gedacht door de organisatie CVevents. De heren van Van Deele wisten de sfeer naar een nog hoger niveau te tillen met hun covers van o.a. Normaal, Bökkers en Jovink en de Voederbietels. De nacht werd feestelijk afgesloten door DJ Jonas van der Vlugt. Alle handjes in de lucht en de voetjes van de vloer. Jonas draaide ook tussen de bands door en wist op zijn eigen unieke manier de bezoekers warm te houden.

De organisatie CVevents en horecapartijen 't Voorhuys, Eindeloos-restaurant, Slump Catering & Events en Event Catering kijken terug op een succesvol en rustig verlopen evenement.Natuurlijk wordt ook dit jaar de verjaardag van onze koning in het hele land volop gevierd. De Noordoostpolder kan en wil hierin niet achterblijven. Op woensdagavond 26 april wordt daarom een feestelijk muziekevenement georganiseerd. Tijdens de Nacht van Emmeloord wordt De Deel in feeststemming gebracht door de volgende artiesten.

Fullhouse Coverband staat garant voor een spectaculair feest. Zing uit volle borst mee met de vlijmscherpe medley’s en hedendaagse meezingers.

Toycar Taxi gaf in januari al een superstrak optreden tijdens de bandcontest BattleBrekend. De band schrijft eigen catchy pop-rock songs en wordt ook wel vergeleken met Kensington en Biffy Clyro. Hun sterke, energieke liveshow is een echte must-see.

Energieke boerenrock, dat is wat de mannen van Van Deele laten horen. Hun repertoire is geïnspireerd door AC/DC, Normaal, Bökkers, Mooi Wark en Jovink & de Voederbietels. Dat wordt schik maken onder het genot van een potje bier.

De afsluiting wordt verzorgd door Jonas van der Vlugt. Als doorgewinterde DJ stroomt de muziek letterlijk door zijn aderen. Jonas heeft maar één doel deze avond; iedereen aan het dansen krijgen.

De Nacht van Emmeloord is een samenwerkingsverband tussen locale horeca ondernemers en evenementenbureau CVevents.

CVevents is bekend van Baanbrekend Festival en de bandcontest BattleBrekend. Zij nemen de organisatie van deze avond voor hun rekening. De horeca van de Nacht van Emmeloord zal worden verzorgd door ‘t Voorhuys, Event Catering, Eindeloos en Slump Catering & Events.

De avond start om 21.00 uur en zal rond 02.00 uur ten einde lopen. De entree is gratis..

Facebook